Зірка «Гри престолів» опинилась в клініці через алкоголізм
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка «Гри престолів» опинилась в клініці через алкоголізм

Зірка «Гри престолів» опинилась в клініці через алкоголізм
Джерело:  Reuters

Незважаючи на те, що культовий серіал «Гра престолів» вже завершився, новини про нього все одно з’являються в інформаційному просторі. Сьогодні стало відомо, що виконавець однієї з головних ролей Кіт Герінґтон (Джон Сноу) опинився в клініці через проблеми, пов’язані з надмірним вживанням алкоголю та стресом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За інформацією журналістів, актор вже місяць знаходиться в приватній клініці Prive-Swiss в штаті Коннектикут (США). Джерело стверджує, що погіршення стану Герінґтона було викликано закінченням серіалу «Гра престолів», в якому він знімався протягом декількох років. Це нібито «сильно вдарило» по ньому.

Раніше Кіт Герінґтон вже говорив, що йому важко справлятися з тією славою та увагою, яка оточила його останніми роками.

«За ідеєю, я повинен був відчувати себе найщасливішою людиною в світі, але насправді я відчував себе дуже вразливим», – розповів актор в інтерв'ю Variety в березні.

Наш сайт вже повідомляв, що за кілька тижнів зйомок у останньому сезоні «Гри престолів» виконавці головних ролей отримали шалені гонорари. Заробіток Кіта Герінґтона становив 9,4 мільйона фунтів. Емілі Кларк, виконавиця ролі Дейнеріс, отримала ще більше – 13 мільйонів фунтів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?