«Чорнобиль» став найрейтинговішим серіалом в історії, обігнавши «Гру престолів»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

«Чорнобиль» став найрейтинговішим серіалом в історії, обігнавши «Гру престолів»

«Чорнобиль» став найрейтинговішим серіалом в історії, обігнавши «Гру престолів»
Джерело:  online.ua

Новий серіал телеканалу HBO «Чорнобиль» зайняв першу сходинку в рейтингу популярності авторитетного сайту IMDB. Як повідомляє ONLINE.UA, станом на цей час його рейтинг становить 9,6 за 10-бальною шкалою.

Якщо порівнювати з іншими серіалами, знятими не лише цього року, а й взагалі за увесь час, то «Чорнобиль» випереджає навіть такі культові телепроекти, як «Breaking Bad» (9,4) та «Гра престолів» (9,4). З урахуванням того, що це мінісеріал, який складається усього з 5 серій, таке високе місце новачки отримують не так вже й часто.

Як вже повідомлялось на нашому сайті, сюжет «Чорнобиля» присвячено подіям 1986 року на Чорнобильській АЕС. Зйомки серіалу проводилися переважно у Литві, біля Ігналінської АЕС та у Києві.

Головні ролі у «Чорнобилі» грають: Джаред Харріс (професор Легасов), Стеллан Скашгорд (голова урядової комісії Борис Щербина) та Емілі Уотсон (Уляна Хомюк). Джаред Харріс відомий українським глядачам за головною роллю у минулорічному серіалі «Террор».

Цікаво, що у 1996 році Емілі Уотсон та Стеллан Скашгорд зіграли головні ролі в одному з найвідоміших фільмів культового данського режисера Ларса фон Трієра «Розсікаючи хвилі».

Остання 5-та серія «Чорнобиля» вийде в ефір 3 червня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?