Тоттенхем – Ліверпуль: не пропустіть довгоочікувану онлайн-трансляцію Ліги Чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тоттенхем – Ліверпуль: не пропустіть довгоочікувану онлайн-трансляцію Ліги Чемпіонів

Тоттенхем – Ліверпуль: не пропустіть довгоочікувану онлайн-трансляцію Ліги Чемпіонів
Джерело:  online.ua

1 червня відбудеться вирішальний матч головного клубного турніру Європи, який просто не можна пропустити фанатам футболу. Ліверпуль, який пройшов Баварію, Порту та Барселону, зійдеться в битві з Тоттенхемом, який залишив за бортом Боруссію, Манчестер Сіті та неймовірний Аякс, передає ONLINE.UA.

Більшість шанувальників обох команд погоджуються з думкою, що фаворит очевидний, адже не багатьом вдавалось зупинити блискучу атаку команди Юргена Клоппа. Однак Маурісіо Почеттіно довів, що здатний руйнувати плани будь-якого футбольного генія. Тим більше німець підходить до гри зі шлейфом невиграних фіналів, який все ж матиме вплив на команду.

Хто переможе: Мане, Салах, ван Дайк та компанія чи банда Почча і Гаррі Кейна, дивіться в суботу, 1 червня. Початок гри о 22:00. В Україні в прямому ефірі матч Ліверпуль - Тоттенхем покаже телеканал Футбол 1. Після завершення поєдинку в ефір вийде програма «Ніч Ліги Чемпіонів», ведучі та експерти якої проаналізують головні моменти протистояння.

Як повідомляв ONLINE.UA, наречена всесвітньо відомого футболіста Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес  народить своєму коханому другу дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?