Знаменитий актор Ештон Кутчер дав покази в справі про вбивство жінки: що сталося
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий актор Ештон Кутчер дав покази в справі про вбивство жінки: що сталося

Знаменитий актор Ештон Кутчер дав покази в справі про вбивство жінки: що сталося
Джерело:  online.ua

Відомий актор Ештон Кутчер дав покази в суді м. Лос-Анджелес по справі вбивства молодої жінки, яке сталося 18 років тому. За інформацією ONLINE.UA, річ йде про серію вбивств, які скоїв так званий «голлівудський різник». Під цим іменем американські газети називали Майкла Гарджуло. Його звинувачують у вбивствах щонайменше трьох молодих жінок. Однією з них була колишня дівчина Ештона Кутчера – Ешлі Еллерін.

У суді Кутчер повторно розповів деталі, які йому відомі. В день, коли була вбита 22-річна Ешлі, він збирався за нею заїхати, що разом відправитися на вечірку після завершення церемонії «Греммі». Приїхавши до її будинку, Ештон подзвонив у двері, але дівчина йому так і не відкрила.

Тоді Кутчер вирішив заглянути в її вікна і помітив темні плями на килимі. Актор вирішив, що це розлилося червоне вино. Хоча насправді це була кров, а Ешлі Еллерін була вже мертвою на той час. Не дочекавшись відповіді, врешті-решт Ештон поїхав на вечірку на самоті.

Тіло дівчини було знайдено наступного дня. Патологоанатоми нарахували на ньому 47 ножових поранень, з них 12 були смертельними. Вбивцю – «голлівудського різника» Майкла Гарджуло було впіймано лише 2008 року. Він стверджує, що вбив 10 жінок. Поліція змогла зв’язати його лише з трьома вбивствами.

Актор Ештон Кутчер відомий багатьом глядачам за фільмом «Ефект метелика» та серіалами «Шоу 70-х» та «Два з половиною чоловіки». Незважаючи на відносно молодий вік, він є успішним венчурним інвестором. Його фінансовий стан оцінюється у 200 млн доларів. Дружина Кутчера – не менш знаменита акторка українського походження Міла Куніс, з якою він у підлітковому віці знімався у телесеріалі «Шоу 70-х».

Нагадаємо, що «Чорнобиль» нещодавно став найрейтинговішим серіалом  в історії, обігнавши «Гру престолів».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?