Військові «знищили» висадку десанту противника в Приазов'ї: вражаюче відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові «знищили» висадку десанту противника в Приазов'ї: вражаюче відео

Військові «знищили» висадку десанту противника в Приазов'ї: вражаюче відео
Джерело:  online.ua

Українські військові провели оперативно-тактичні навчання зі знищення десанту умовного противника на березі Азовського моря. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС, навчання було проведено з метою опрацювання навиків протидесантних операцій на найбільш небезпечних ділянках Приазов’я.

За легендою планової операції, українські підрозділи в складі ротної тактичної групи окремої десантно-штурмової бригади за підтримки танків, артилерії та вертольотів «знищили» першу хвилю морського десанту противника, унеможливлюючи висадку його другого ешелону.

«Акваторія та українське узбережжя Азовського моря, як і раніше, залишаються зонами високого ризику для розвитку військової агресії північного сусіда. Тому частини та підрозділи Об’єднаних сил на цьому напрямку, виконуючи щоденні бойові завдання на гарячих ділянках фронту, одночасно готуються до дій у всіх вірогідних оперативно-тактичних сценаріях для Приазов’я», – зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому на Миколаївщині проводилися навчання з десантування та захоплення плацдарму на морському узбережжі. Але на відміну від вчорашніх маневрів в Приазов’ї, танки та ракетні удари з вертольотів тоді не застосовувалися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?