Футуристично та не для всіх: Ілон Маск назвав вартість нового пікапу Tesla
Категорія
Технології
Дата публікації

Футуристично та не для всіх: Ілон Маск назвав вартість нового пікапу Tesla

Футуристично та не для всіх: Ілон Маск назвав вартість нового пікапу Tesla
Джерело:  online.ua

Глава Tesla Ілон Маск розкрив деякі деталі майбутнього електричного пікапу, який компанія готує до випуску вже цього року, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Inverse.

"Ви зможете придбати дійсно чудову вантажівку за 49 000 доларів чи навіть менше. Вона буде неймовірно функціональною що стосується вантажопідйомності, а також матиме гарний зовнішній вигляд. Авто виглядатиме футуристично, тому підійде не для всіх. Якщо хтось хоче вантажівку в стилі 80-х чи 70-х, наш автомобіль йому не сподобається", - сказав Маск.

За словами Маска, новий пікап буде оснащено повним приводом і підвіскою, яка динамічно регулюватиметься в залежності від рівня навантаження. Авто також матиме сонар, 360-градусні камери і автоматично зможе проводити паралельне паркування. Більшість з цих функцій входитимуть до стандартної комплектації.

Зазначимо, що конкуренцію Tesla у завоюванні ніші електричних вантажівок має намір скласти Ford. За словами директора компанії Джеймса Хаккета, автомобілі випускатимуться як в гібридній версії, так і повністю електричними.

Компанія Rivian в лютому залучила 700 млн доларів на створення електричного пікапу, виробництво якого почнеться в 2020 році. Однак його стандартна версія, за попередніми оцінками, коштуватиме 69 000 доларів

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, в 2013 році Apple намагалася придбати компанію Tesla.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?