Бред Пітт вирушає в космос на пошуки батька: в мережі обговорюють трейлер «До зірок»
Категорія
Культура
Дата публікації

Бред Пітт вирушає в космос на пошуки батька: в мережі обговорюють трейлер «До зірок»

Бред Пітт вирушає в космос на пошуки батька: в мережі обговорюють трейлер «До зірок»
Джерело:  online.ua

Кінокомпанія 20th Century Fox на своєму офіційному каналі в YouTube оприлюднила перший трейлер науково-фантастичного фільму «До зірок» (Ad Astra) з Бредом Піттом у головній ролі, повідомляє ONLINE.UA.

За сюжетом, герой Пітта, Рой Макбрайд, вирушає до космосу на пошуки свого батька Кліффорда Макбрайда (Томмі Лі Джонс), який зник безвісти під час місії з пошуку інопланетних форм життя. Під час подорожі Рою також доведеться розгадати таємницю, яка загрожую майбутньому Землі.

«Його мандрівка розкриє таємниці, які кидають виклик природі людського існування і нашому місцю в космосі», - говориться в дописі до відео на офіційному YouTube-каналі компанії 20th Century Fox.

Режисером стрічки «До зірок» є Джеймс Грей, відомий за роботою над фільмом «Загублене місто Z». Окрім Бреда Пітта і Томмі Лі Джонса, в фільмі також знімаються Джеймі Кеннеді, Дональд Сазерленд, Кімберлі Еліс, Деніел Саулі, Рут Негга та інші.

Світова прем'єра фільму запланована на 18 вересня в кінотеатрах Великобританії, 20 вересня фільм покажуть в США. Зазначимо, що дата релізу стрічки переносилася вже двічі. Планувалося, що фільм вийде в січні 2019 року, але дату виходу перенесли спочатку на травень, а потім – на вересень.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, фільм «Донбас» українського режисера Сергія Лозниці завоював головну нагороду міжнародного кінофестивалю в Севільї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?