Засновник Amazon Джеф Безос розповів, як він збирається колонізувати Місяць
Категорія
Технології
Дата публікації

Засновник Amazon Джеф Безос розповів, як він збирається колонізувати Місяць

Засновник Amazon Джеф Безос розповів, як він збирається колонізувати Місяць
Джерело:  online.ua

На нещодавній конференції re: Mars, яка протягом трьох останніх днів проходила у Лас-Вегасі, найбагатша людина світу, засновник корпорації Amazon Джеф Безос розповів своє бачення того, як необхідно колонізувати Місяць. За інформацією ONLINE.UA, мільярдер має намір для цього побудувати інфраструктуру для космічних стартапів.

Безос заявив, що сьогодні людство знає про Місяць набагато більше, ніж коли-небудь раніше. Це дає хорошу базу для подальшого освоєння космосу.

«Причина, по якій ми повинні відправитися в космос, полягає в тому, щоб врятувати Землю», – пояснив Джеф Безос. – «Ми збираємося розвивати цивілізацію. Я говорю про те, над чим працюватимуть наші внуки і їхні онуки. Це не те, що можна зробити за нашого покоління. Але спочатку нам потрібно перенести важку промисловість з Землі».

Головна мета засновника Amazon – створити інфраструктуру, яка дозволить у майбутньому колонізувати Місяць.

«Інфраструктура це завжди дорого. Amazon було легко почати в 1994 році з невеликим капіталом, тому що система транспорту і платіжні картки вже існували. Була інфраструктура», – розповів Безос.

За його словами, зараз ніхто не може «створити космічну компанію в своїй кімнаті в гуртожитку». Ціна вхідного квитка занадто висока, і причина полягає саме у відсутності необхідної інфраструктури

«Моя місія з Blue Origin полягає в тому, щоб допомогти в створенні цієї інфраструктури. За її допомогою майбутні покоління зможуть розпочати діяльність у космічній сфері так само просто, як зараз можна влаштуватися на роботу в поштову службу США».

Мільярдер додав, що космічна поштова логістика почнеться з поставок на Місяць рідкого водню і рідкого кисню. Саме ці речовини є найбільш важливими для перших колонізаторів супутника Землі.

Нагадаємо, що кілька днів тому технологічний новатор Ілон Маск розповів деталі про новий пікап Tesla.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?