Дональд Трамп приголомшив усіх новим ляпом в Твіттері: реакція соцмереж
Категорія
Світ
Дата публікації

Дональд Трамп приголомшив усіх новим ляпом в Твіттері: реакція соцмереж

Дональд Трамп приголомшив усіх новим ляпом в Твіттері: реакція соцмереж
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп знову змусив червоніти своїх співвітчизників після необдуманого посту в Твіттері. Цього разу, як повідомляє ONLINE.UA, причиною скандалу стала безграмотність в астрономії.

В опублікованому вчора пості на своєму аккаунті в соцмережі лідер США назвав Місяць «частиною Марса». Хоча, як всім відомо зі шкільної програми, Місяць є природним супутником Землі і ніяк не відноситься до Марсу.

Цілком прогнозовано, що черговий ляп Трампа спричинив бурхливу реакцію в соціальних мережах. Один з користувачів Твіттера пожартував, що батьку президента США свого часу треба було найняти для Дональда репетитора з астрономії. Інший американець припускає, що більша частина уявлень Трампа про зовнішній світ ще просто не відома.

Також у Твіттері радять американському президенту змінити своє передвиборче гасло Make America Great Again на нове – Make Moonmars great again.

Найбільш різко про помилку Трампа висловився користувач, який припустив, що президент цим твітом показує про наявність у нього ознак деменції.

Нагадаємо, що кілька днів тому, коли Дональд Трамп перебував з офіційним візитом у Великій Британії, з ним відмовився спілкуватися член королівської родини принц Гаррі. На думку британської преси, причину цього слід шукати з різкому висловлюванні президента США на адресу дружини Гаррі – Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?