Названо найбільш «залайканого» користувача Instagram
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо найбільш «залайканого» користувача Instagram

Названо найбільш «залайканого» користувача Instagram
Джерело:  online.ua

Американська співачка Селена Гомес стала найпопулярнішим користувачем соціальної мережі Instagram за кількістю лайків. Кожна її фотографія в середньому набирає 4,6 мільйона "сердечок". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Відповідне дослідження на предмет популярності в Instagram було проведено експертами онлайн-сервісу Hype Auditor, який аналізує кількість фальшивих та реальних фолловерів на сторінках знаменитостей. Потім ці дані надаються рекламодавцям для прийняття рішення про співпрацю з тією чи іншою інтернет-зіркою.

Виявилось, що Селена Гомес хоча не є лідером за кількістю передплатників (у неї «усього» 151 млн фолловерів), проте її фотографії в середньому набирають найбільшу кількість лайків..

Також у Hype Auditor встановили, що 58% її передплатників становлять жінки, 14% – жителі Індії.

На другому місці в рейтингу популярності Instagram опинилася наймолодша мільярдерка в світі Кайлі Дженнер. У неї 137 мільйонів фолловерів, а кожна її публікація набирає в середньому 3,6 мільйона лайків.

Третє місце зайняв футболіст Кріштіану Роналду. Незважаючи на те що на нього підписано 170 мільйонів чоловік, в середньому його пост лайкають лише 2,8 мільйона користувачів.

На четвертому місці знаходиться ще одна зірка футболу – аргентинець Леонель Мессі (126 мільйонів фолловерів та 2,4 мільйона лайків). На п’ятому місці опинилася співачка Бейонсе. У неї 128 мільйонів передплатників та 2,3 мільйона лайків на середньостатистичний пост.

У липні минулого року засновниця власної косметичної лінії Кайлі Дженнер посіла перше місце в списку найдорожчих користувачів Instagram. Ціна однієї рекламної публікації в її профілі на той момент становила 1 млн доларів. Цікаво, що Кайлі зуміла випередити свою старшу сестру Кім Кардашьян, яка отримує лише 720 тисяч доларів за один рекламний пост.

Нагадаємо, що кілька днів тому знаменитий актор Ештон Кутчер дав покази в справі про вбивство жінки, яке сталося 18 років тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?