Шокуюча статистика: названо найбільш кримінальні регіони України
Категорія
Україна
Дата публікації

Шокуюча статистика: названо найбільш кримінальні регіони України

Шокуюча статистика: названо найбільш кримінальні регіони України

Держстат оприлюднив зведені дані по регіонах України за кількістю скоєних злочинів різної тяжкості. Як повідомляє ONLINE.UA, лідерство тримають великі мегаполіси (включно зі столицею) та південно-східні області. Найбільш безпечними регіонами є Тернопільщина, Івано-Франківщина та північні районі Волині.

Якщо уважно подивитись на мапу кількості скоєних злочинів, то не можна не помітити, що небезпечна ситуація спостерігається, насамперед, в промислових регіонах зі значною кількістю міського населення. Це Дніпровщина, Київ, увесь Південь України (крім Бессарабії та північних районів Одещини). Традиційно неспокійно на Луганщині.

Мапа тяжких та особливо тяжких злочинів майже схожа. Але тут є несподіванка – дуже багато тяжких злочинів скоєно в Київській області та прилеглих до столиці районах Чернігівщині. Також погана ситуація на Кіровоградщині.

Злочини в сфері незаконного обігу наркотиків поширені в Приазов’ї та північних районах Луганщині. Крім цього «відзначилися» південні районі Київщині та прикордонні з Росією райони Сумщини.

З повних переліком статистичних даних по скоєних кримінальних злочинах в усіх областях України можна ознайомитися на сайті Держстату.

Нагадаємо, що кілька днів тому українець став героєм польських ЗМІ після порятунку людей у масштабній ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?