"Відносини будуть неминуче відновлені": Путін шокував резонансною заявою щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

"Відносини будуть неминуче відновлені": Путін шокував резонансною заявою щодо України

"Відносини будуть неминуче відновлені": Путін шокував резонансною заявою щодо України
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін заявив, що відносини РФ і України будуть "неминуче відновлені" незалежно від того, як будуть розвиватися відносини з українськими елітами. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "МИР", передає ONLINE.UA.

"Неминуче, що ми відновимо наші відносини, не може такого бути між частинами одного і того ж народу, або між двома братніми народами, як би не складалися наші відносини з елітами. Навіть з політичними елітами минулого, припустимо, з тими людьми, які на перше місце всієї своєї діяльності, всього свого життя ставили насамперед особистий успіх, особисту вигоду і збереження своїх капіталів, нажитих за рахунок українського народу, які зберігаються десь за кордоном. Від цього у них і така любов до Заходу, я думаю", - заявив Путін.

 Окрім того, очільник Кремля висловив надію, що команда Зеленського "зможе діяти енергійно".

"Але нове керівництво, сподіваюся, позбавлений таких обмежень і відчуває себе вільно, покладаючись на довіру, яке було надано народом України", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін висловив сподівання, що в українського лідера Володимира Зеленського не займе багато часу, щоб увійти в курс справи на своєму новому посту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?