"Буде відповідь": у Кремлі налякані через дрони США у Польщі
Категорія
Світ
Дата публікації

"Буде відповідь": у Кремлі налякані через дрони США у Польщі

"Буде відповідь": у Кремлі налякані через дрони США у Польщі
Джерело:  online.ua

Голова комітету Держдуми з питань оборони Владімір Шаманов заявив, що Росія відповість на рішення США розмістити в Польщі ескадрилью безпілотників MQ-9, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Безумовно, як говорив і раніше наш президент Володимир Путін, ми будемо змушені вживати заходів у відповідь, а такі у нас в арсеналі є", - сказав Шаманов.

На думку російського чиновника, "світ поступово скочується до небезпечної межі подій Карибської кризи, тому що безпілотні літальні апарати ударного класу можна порівняти з ракетами середньої дальності за своїми характеристиками, а це значить, що вони здатні нести ядерну зброю".

Нагадаємо, очільник Білого дому Дональд Трамп і лідер Польщі Анджей Дуда напередодні в Білому домі підписали спільну декларацію про оборонну співпрацю, згідно з якою США також планують розширити свою нинішню військову присутність в Польщі, що налічує приблизно 4,5 тис. військовослужбовців, приблизно на 1000 осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дональд Трамп нагадав членам НАТО про необхідність виконати зобов’язання щодо збільшення видатків на оборону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?