"Нести відповідальність буде Зеленський": у Раді виступили з гучною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

"Нести відповідальність буде Зеленський": у Раді виступили з гучною заявою

"Нести відповідальність буде Зеленський": у Раді виступили з гучною заявою
Джерело:  24 канал

Заступниця голови Верховної Ради Оксана Сироїд прокоментувала призначення Володимиром Зеленським нардепа від "Батьківщини" Владислава Бухарєва головою Служби зовнішньої розвідки. Вона нагадала, що в біографії багато скандальних фактів. І за це доведеться нести відповідальність президенту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Я можу точно сказати, що відповідальність за всі ці призначення доведеться нести президенту Зеленському. Це треба пам'ятати. Не знаю, якими мотиваціями він керувався", – заявила Сироїд.

Політикиня вкотре підкреслила: якщо Україна орієнтується на НАТО, то відповідними мають бути і призначення.

"Якщо ми орієнтуємося на те, що наша система безпеки повинна бути синхронізованою із системою безпеки і охорони країн НАТО, то очевидно, що треба робити ставку на людей, які там навчалися, які мають досвід, які мають розуміння, які володіють англійською мовою. Тоді ми доведемо, що ми справді рухаємося до НАТО і до ЄС. Мені здається, що це є дуже важливо", - додала Сироїд.

Нагадаємо, у 2014 році, коли Бухарєв балотувався до парламенту, у своїх агітаційних листівках він вказав, що має Почесну відзнаку СБУ, а саме медаль ФСБ Росії "За боевое содружество".

Як повідомляв ONLINE.UA, 12 червня Зеленський призначив колишнього міністра економіки Айвараса Абромавичуса членом наглядової ради державного концерну «Укроборонпром».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?