У Зеленського нарешті зізналися, що зроблять з АП на Банковій
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського нарешті зізналися, що зроблять з АП на Банковій

У Зеленського нарешті зізналися, що зроблять з АП на Банковій
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський не відмовився від ідеї переїзду з вулиці Банкової в новий офіс. Про це повідомив глава адміністрації президента Андрій Богдан в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Ми плануємо створити з Адміністрації президента організацію, де будуть знаходитися вчені, дослідники, талановиті люди, реформатори. Ми тримаємо напрямок на офіс європейського типу. Тому ми плануємо переїзд в інше приміщення. Це буде "опенспейс", зі скляними стінами, куди може спокійно прийти будь-який громадянин України", - сказав він.

На питання, що буде зі старою спорудою, він відповів, що розглядається кілька варіантів.

"Можна, звичайно, продати стару будівлю АП. А гроші повернути в бюджет. Але ми розглядаємо і варіант створити в будинку на Банковій музей української державності. Адже такого музею в Україні немає", - підкреслив Богдан.

Як повідомляв ONLINE.UА, український лідер Володимир Зеленський уже не один раз обговорював ідею перенести Адміністрацію Президента з вулиці Банкової. Наразі у гаранта розглядають можливість переїзду до "Українського дому", що на Європейській площі в центрі столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?