"Зазнали краху": президент Німеччини виступив з резонансною заявою щодо РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

"Зазнали краху": президент Німеччини виступив з резонансною заявою щодо РФ

"Зазнали краху": президент Німеччини виступив з резонансною заявою щодо РФ
Джерело:  online.ua

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що конфлікт, якиц триває на сході України, а також анексія українського півострова Крим здійснюють значний вплив на відносини Європи і Росії. На його думку, зараз європейським країнам слід підтримувати з РФ менш близькі відносини, ніж раніше.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.

На конференції з питань зовнішньої політики і політики безпеки в Фінляндії політик зазначив, що з майбутньою Росією неможливо вести справи "у звичному режимі".

"Наші власні можливості щодо зміни Росії – обмежені. Надії на всеосяжне партнерство з Росією зі зростаючою ступенем інтеграції зазнали краху", – наголосив президент ФРН.

Політик також додав, що обидві сторони наразі відчувають "глибоке розчарування".

Варто нагадати, що міністр економіки та енергетики Німеччини Петер Альтмаєр нещодавно заявив, що його країна не зніматиме санкції з Росії до тих пір, поки не зникнуть причини їх застосування. Обмеження введені через окупацію РФ Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, 24 травня канцлерка Німеччини Ангела  Меркель провела телефонну розмову  з президентом України Володимиром Зеленським, в ході якої обоє підтвердили необхідність повної реалізації Мінських угод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?