В штабі ООС розповіли, як бойовики намагаються дискредитувати Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

В штабі ООС розповіли, як бойовики намагаються дискредитувати Зеленського

В штабі ООС розповіли, як  бойовики намагаються дискредитувати Зеленського
Джерело:  online.ua

Пропагандистські ресурси проросійських бойовиків поширюють інформаційні "вкиди" про підрозділи Збройних сил України на Донбасі з метою дискредитації підрозділів ЗСУ та перших осіб держави.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штаба ООС.

Вказано, що інформація, що поширюється у мережі про нібито заняття позицій підрозділом ДУК "Правий сектор" та військовослужбовцями окремої механізованої бригади ім.Короля Данила безпосередньо на території міста Донецька, не відповідає дійсності.

В штабі наголосили, що для створення цього повідомлення було використано недостовірну інформацію, зокрема, залучено особисті дані осіб, що колись були бійцями добровольчих підрозділів, але наразі проходять службу у лавах Збройних Сил України.

 "Мета цього інформаційного вкиду спрямована на дискредитацію підрозділів ЗСУ та перших осіб держави в контексті політичних процесів, що відбуваються в Україні та на зовнішньополітичній арені. Зокрема, на тлі майбутнього засідання ТКГ у Мінську та спланованих найближчим часом закордонних візитів політичного керівництва України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Володимир Зеленський у Маріуполі заявив, що Україна вже має прогрес в переговорному процесі щодо врегулювання збройного конфлікту на Донбасі. Окрім того, триває процес розробки масштабної програми відновлення регіону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?