Кремль накинувся із гучними звинуваченнями на США
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль накинувся із гучними звинуваченнями на США

Кремль накинувся із гучними звинуваченнями на США
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що в Москві вбачають ознаки кібервійни щодо РФ у разі, якщо держструктури США здійснюють хакерські атаки на російські енергосистеми, не інформуючи про це президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

Коментуючи публікацію у The New York Times, Пєсков нагадав, що Трамп "категоричним чином" спростував дані, наведені у публікації.

"Якщо допустити, що якісь державні відомства займаються цим, не інформуючи про це главу держави, то, безумовно, ця інформація свідчить про гіпотетичну можливість усіх ознак кібервійни, кібервоєнних дій щодо РФ", - заявив Пєсков.

Окрім того, речник Кремля зазначив, що президент РФ "неодноразово закликав до міжнародної співпраці для спільної протидії будь-яким проявам кіберзлочинності".

"На жаль, американські партнери на ці наші пропозиції ніяк не відгукнулися", - зазначив спікер Путіна.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що нещодавно американський лідер Дональд Трамп підтвердив, що планує провести зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним і китайським лідером Сі Цзіньпіном під час саміту "Великої двадцятки" (G-20) в Осаці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?