"Ми не готові": Зеленський виступив з важливою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ми не готові": Зеленський виступив з важливою заявою

"Ми не готові": Зеленський виступив з важливою заявою
Джерело:  online.ua

17 червня у Парижі український лідер Володимир Зеленський заявив, що Україна не готова на переговори з сепаратистами, але готова продовжувати роботу в "мінському форматі".Про це він сказав на прес-конференції після зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном, передає ONLINE.UA.

Перед цим перекладач, яка перекладала слова Макрона, сказала від його імені: "Зеленський дав знаки зі свого боку, що він готовий іти на припинення вогню, готовий до діалогу з сепаратистами".

Зеленський заперечив ці слова.

 "Тут є невелика помилка. Ми не готові до діалогу з сепаратистами, саме так я почув переклад. Ми готові діяти в мінському форматі. Ми готові в мінському форматі продовжувати відносини. Ми готові припинити вогонь", - наголосив він.

Нагадаємо, раніше французький лідер Еммануель Макрон заявив, що не хоче допустити повного виходу Росії з Ради Європи.

"Є питання санкцій щодо Росії, і тут у Франція дотримується своєї лінії, що їх необхідно продовжувати, поки не будуть виконані умови. Але що стосується санкцій у Раді Європи, то насправді від цих санкцій страждає не російська держава, а громадяни Росії", - сказав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перша леді Олена Зеленська зустрілася з дружиною президента Франції Бріжит Макрон у Єлисейському палаці у рамках офіційного візиту президента України до Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?