У Порошенка передумали критикувати Зеленського і Вакарчука: що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка передумали критикувати Зеленського і Вакарчука: що сталося

У Порошенка передумали критикувати Зеленського і Вакарчука: що сталося

У виборчому штабі партії "Європейська солідарність" екс-президента Петра Порошенка вирішили публічно не критикувати чинного главу держави Володимира Зеленського та лідера партії "Голос" Святослава Вакарчука, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Вказано, що через острах тактичних помилок, які можуть коштувати втрати кількох важливих відсотків рейтингу, команда екс-президента регулярно проводить фокус-групи. Так, офіс "Європейської солідарності" тестив сприйняття виборцями Порошенка нових облич, позиціонування партії, меседжі, кольори, брендування і результати досліджень серйозно здивували штаб.

 Зазначається, що виборці "Європейської солідарності" майже не реагують на появу нових людей у списку партії, а у рекламі вони хочуть бачити обличчя Порошенка, а не когось нового.

Друге: прихильники екс-президента не хочуть, щоб він критикував Зеленського. Електорат Порошенка очікує, що він допомагатиме новому президенту та в тяжкі хвилини підставлятиме йому своє плече.

"Ми опинилися заручниками наших прихильників. Ми не можемо критикувати Зеленського, тому що електорат цього не сприймає. Якщо ми почнемо його грубо "макати", це може обернутися втратою довіри частини виборців", – пояснює один зі штабістів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко, перебуваючи з робочим візитом у Брюсселі, пообіцяв підтримати новообраного главу держави Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?