Розпуск Ради: у Зеленського дорікнули парламенту
Категорія
Україна
Дата публікації

Розпуск Ради: у Зеленського дорікнули парламенту

Розпуск Ради: у Зеленського дорікнули парламенту
Джерело:  online.ua

Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук закликав парламент передати йому всі документи, які можуть слугувати доказами неіснування коаліції і можуть вплинути на рішення Конституційного суду, передає ONLINE.UA.

Він наголосив, що на даний момент проводяться слухання КС щодо конституційності рішення президента про розпуск парламенту і команда Зеленського направила до Ради звернення щодо надання ряду документів щодо існування коаліції.

"І, на превеликий жаль, отримали те, що в народі називають відписки, що наше звернення зареєстроване, але враховуючи велику кількість запитаних документів, їх підготовка та опрацювання потребують збільшення зазначеного терміну для виконання", - сказав Стефанчук.

 Представник Зеленського нагадав, що судовий процес розпочатий з ініціативи нардепів і тому команда президента хоче отримати всю необхідну доказову базу для вирішення питання по суті.

"Просимо за можливості прискорити надання цих документів щодо отримання переліку фракцій, копій засідань секретаріатів і т.д. В іншому випадку, думаю, у суспільства можуть виникнути не безпідставні підозри щодо затягування цього судового процесу", - заявив політик.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерт розповів, яким буде майбутній парламент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?