Перша розмова з Путіним: у Кремлі нарешті відповіли на заяву Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Перша розмова з Путіним: у Кремлі нарешті відповіли на заяву Зеленського

Перша розмова з Путіним: у Кремлі нарешті відповіли на заяву Зеленського
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін почне свою розмову з президентом України Володимиром Зеленським "з правильних фраз". Про це він сказав журналістам у вівторок, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Пєсков зазначив, що в Кремлі бачили висловлювання Зеленського про те, що він при можливій зустрічі з Путіним в першу чергу підніме питання Донбасу і Криму.

"У мене немає сумнівів, що президент Путін завжди починає спілкування з правильних фраз. У разі, якщо таке спілкування коли-небудь відбудеться, я не сумніваюся, що він теж почне спілкування з правильних фраз", - зазначив він.

 Окрім того, Пєсков додав, що питання Донбасу слід обговорювати не з Путіним, а з місцевими жителями, а щодо окупованого півострова заявив, що "по Криму вже і особливо говорити нічого".

Як повідомляв ONLINE.UА, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков цинічно заявив, що заклик президента України Володимира Зеленського посилити санкції проти Росії "не відзначається новизною" і подібний до риторики попередніх 5 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?