"Ми дуже розчаровані": ватажки бойовиків ОРДЛО образилися на Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ми дуже розчаровані": ватажки бойовиків ОРДЛО образилися на Зеленського

"Ми дуже розчаровані": ватажки бойовиків ОРДЛО образилися на Зеленського
Джерело:  online.ua

Ватажки бойовиків ОРДЛО Денис Пушилін і Леонід Пасічник заявивли,що обурені відмовою президента Володимира Зеленського від прямого діалогу з бойовиками окупованих територій Луганської та Донецької областей, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Ми дуже розчаровані, що Володимир Зеленський говорить, як екс-президент Петро Порошенко, хотілося б побачити відмінності, але на жаль. Його відмова від прямого діалогу з республіками Донбасу - яскраве свідчення недалекоглядної політики нової влади України... Я переконаний, що коли-небудь він (Зеленський) усвідомить, що, не змінивши підходи, не можна домогтися змін", - сказав Пушилін.

 Після цього ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник заявив, що відмова Зеленського вести прямий діалог з бойовиками свідчить про небажання що-небудь міняти в ситуації в Донбасі.

"Новий президент України черговою своєю заявою підтверджує, що його політика не відрізнятиметься від п'ятирічного правління Порошенко. Його відмова від прямого діалогу з "ДНР і ЛНР" демонструє, що українська влада і не збиралися нічого міняти. Тема миру Зеленським була використана лише як гасло передвиборної кампанії", - сказав бойовик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 17 червня у Парижі український лідер Володимир Зеленський заявив, що Україна не готова на переговори з сепаратистами, але готова продовжувати роботу в "мінському форматі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?