Зеленський: ми починаємо розбудову Донбасу вже зараз
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський: ми починаємо розбудову Донбасу вже зараз

Зеленський: ми починаємо розбудову Донбасу вже зараз
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський і очільник німецького Бундестагу Вольфганг Шойбле обговорили продовження санкцій проти Росії і питання відновлення інфраструктури Донбасу.Про це йдеться у повідомленнях в Twitter Адміністрації глави української держави та посла України в Німеччині Андрія Мельника, передає ONLINE.UA.

"Ми починаємо розбудову Донбасу вже зараз. І тут Європа може нам допомогти. Нам треба відбудовувати школи, дитсадки, просто дороги, яких немає", – зазначив Зеленський на зустрічі з головою Бундестагу.

Варто зазначити, що Мельник назвав цю зустріч у Берліні "надзвичайно позитивною".

"Шойбле наголосив: санкції проти Росії мають бути продовжені доти, поки Кремль не припинить війну на Сході України", – передає посол зміст цієї розмови.

Окрім того, в АП зазначили, що Зеленський інформував Шойбле про перші законодавчі ініціативи, які він хоче реалізувати після обрання нового парламенту. Зокрема, це запуск Вищого антикорупційного суду, ухвалення законів про відповідальність за незаконне збагачення, про імпічмент та скасування депутатської недоторканності.

"Це ініціативи, про які українці мріють 28 років", – вказав президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-президент  Петро Порошенко вимагає, щоб український лідер Володимир Зеленський пояснив, як він збирається відновлювати контроль над кордоном з Росією та встановлювати мир на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?