"Крим - це Україна": кум Путіна шокував новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Крим - це Україна": кум Путіна шокував новою заявою

"Крим - це Україна": кум Путіна шокував новою заявою
Джерело:  online.ua

Глава політради партії "Опозиційна платформа – За життя" і кум президента РФ Віктор Медведчук заявляє, що Крим – це Україна, але при цьому виправдовує видачу російських паспортів на Донбасі, передає ONLINE.UA з посиланням на "ВВС Російська служба".

"Я вважаю, що і Крим – це територія України. Чого ви пожвавилися? А що, я колись інше говорив?", - сказав Медведчук.

Журналісти поцікавилися, чи говорить він те саме Путіну - Медведчук відповів:

"Ну звичайно, а як же! Ви думаєте, що я дав інтерв'ю, а він не знає, про що я говорю? Зрозуміло, що він не відслідковує мої інтерв'ю, але він же знає мою позицію".

За словами Медведчука, Путін на це йому нічого відповідає, оскільки кожен з них дотримується своєї думки.

"У кожного своя думка. Він же глава держави. Він повинен відстоювати інтереси держави. Він їх відстоює. А я як політик, як громадянин України, представляю українські інтереси, і тому я так вважаю", - сказав політик.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  Медведчук заявив, що вивести його з переговорного процесу по Донбасу неможливо.  Такою була його реакція на намір Володимира Зеленського виключити політика з числа учасників переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?