НБУ ліквідує ще один банк
Категорія
Економіка
Дата публікації

НБУ ліквідує ще один банк

НБУ ліквідує ще один банк
Джерело:  online.ua

Національний банк відкликає банківську ліцензію та ліквідовує ПАТ "КБ "Хрещатик", який у 2016 році було визнано неплатоспроможним, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу регулятора.

"Національний банк України за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 14 червня 2019 року прийняв рішення від 18 червня 2019 року № 415-рш про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "КБ "Хрещатик"", - зазначається у повідомленні.

Представники НБУ зазначили, що Нацбанк, згідно зі статтею 77 Закону "Про банки і банківську діяльність" та статтею 44 Закону "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб", зобов’язаний прийняти рішення про відкликання у банку ліцензії та ліквідацію банку за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізосіб протягом п'яти днів із дня отримання такої пропозиції Фонду.

Нагадаємо, що 3 травня Національний банк України встановив офіційний курс гривні щодо американського долара та євро. Ціна американського долара становитиме 26 гривень 56 копійок. За один євро прийдеться віддати 29 гривень 78 копійок.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Національному банку України заявили, що  в I кварталі 2019 року підприємці України поліпшили свої прогнози  щодо темпів зростання економіки протягом наступних 12 місяців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?