"Небезпечна красуня": Надя Дорофєєва вразила мережу зухвалим образом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Небезпечна красуня": Надя Дорофєєва вразила мережу зухвалим образом

"Небезпечна красуня": Надя Дорофєєва вразила мережу зухвалим образом
Джерело:  online.ua

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка виступає в колективі "Время и Стекло", приголомшила фанатів новим епатажним образом. Фото красуня опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

На світлині Дорофєєва позує в боді з леопардовим принтом і відвертим декольте. Вбрання також має довгі рукави і вирізи на плечах.Образ зірка доповнила великими сережками-кільцями, сережкою в носі і масивною прикрасою на шиї. Дорофєєва використовувала нюдовий тон помади і більш яскравий макіяж для очей.

У коментарі до фото співачка запитала у дописувачів, чи бачили вони новий зухвалий кліп групи "Время и Стекло" VISLOVO. Варто зазначити, що Дорофєєва знялася в кліпі в тому ж вбранні, в якому позує на знімку.

"Кліп класний, але ти набагато краща; небезпечна красуня; мені подобається цей стиль; виглядає занадто гламурно; зухвало та молодіжно - тобі личить; ти красива - з цим важко сперечатися; трек нудний, а кліп - доволі непоганий; чудове фото", - пишуть фанати в коментарях до світлини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна модель та "ангел" Victoria’s Secret Ельза Госк здивувала своїх фанатів новою світлиною. Красуня звикла демонструвати красу свого тіла у відвертих фотосесіях. Цього разу вона показала, як чудово виглядає без макіяжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?