Путін зізнався, з яким українським політиком нещодавно зустрічався
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін зізнався, з яким українським політиком нещодавно зустрічався

Путін зізнався, з яким українським політиком нещодавно зустрічався
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін зізнався, що зустрічався зі своїм кумом і главою політради партії "Опозиційна платформа - за життя" Віктором Медведчуком, з яким говорили про звільнення українців, які перебувають у в'язницях РФ.

Про це він сказав під час прямої лінії, передає ONLINE.UA.

"Ці питання ніколи не зникають з поля нашого зору", - заявив Путін.

Очільник Кремля нагадав, що Медведчук раніше займався питанням обміну заручниками і звільнення політв'язнів за дорученням колишнього президента України Петра Порошенка, і тепер - самостійно.

"Але почалося все з доручення президента Порошенко", - уточнив президент РФ.

За його словами, Медведчук "занадто близько сприймає всі ці проблеми".

"Зовсім недавно він був теж і ставив питання про звільнення українських моряків затриманих в ході інциденту в Керченській протоці. Стояло питання і про звільнення ще ряду конкретних осіб, які засуджені і перебувають в місцях позбавлення волі в РФ", - сказав Путін.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  Медведчук заявив, що вивести його з переговорного процесу по Донбасу неможливо.  Такою була його реакція на намір Володимира Зеленського виключити політика з числа учасників переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?