"Це вже не смішно!": Путін вперше відреагував на слова Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це вже не смішно!": Путін вперше відреагував на слова Зеленського

"Це вже не смішно!": Путін вперше відреагував на слова Зеленського
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін заявив, що йому не сподобалися заяви президента Володимира Зеленського щодо вирішення конфлікту на Донбасі. Про це він повідомив під час прямої лінії у четвер, передає ONLINE.UA.

Президент РФ зізнався, що вважає Зеленського талановитою людиною.

"Він талановита людина. Пам’ятаю виступи на КВК у Москві десь в 2000-их роках. Все це було талановито і смішно. Але те, що ми зараз бачили (Путіну показали багатодітну сім'ю з Донбаса, яка переїхала до Росії - ред.) – не смішно. Це не комедія, це трагедія. І якщо він вже опинився у тому місці де він опинився – став головою держави, то треба ці проблеми вирішувати. Тим більше, що під час виборчої кампанії він неодноразово про це говорив і зробив це ядром своєї виборчої кампанії", - сказав він.

Окрім того, Путіна обурив той факт, що Зеленський відмовився від діалогу з бойовиками.

"А зараз, що відбувається. Будучи за кордоном, в Парижі, він заявив, що не збирається говорити з сепаратистами. Тобто з представниками цих невизнаних республік. А як тоді вирішувати цю проблему? В сучасній історії немає жодного прикладу, коли конфлікти такого роду вирішувалися без прямого діалогу між конфліктуючими сторонами", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, радник президента Росії Сергій  Глазьєв не виключає  того, що нова українська влада планує заселити «зачищений від російського населення» Донбас жителями Близького Сходу – євреями. На думку Глазьєва, саме таке завдання поставили перед новим президентом Зеленським ультраправі політики Ізраїлю та адміністрація США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?