"Це треш!": Зеленський не стримав емоцій під час офіційної зустрічі
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це треш!": Зеленський не стримав емоцій під час офіційної зустрічі

"Це треш!": Зеленський не стримав емоцій під час офіційної зустрічі
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський констатував застарілість текстів деяких діючих законів України і навів приклад "ленінських ідей" у кодексі про працю. З даною заявою він виступив під час діалогу влади і бізнесу, передає ONLINE.UA.

"Безнадійно застарів кодекс законів про працю. Він створений у 1971 році. Зараз ті самі правила ми пропонуємо підприємцям, іноземцям, не дивно, що вони не хочуть їх приймати", - сказав президент.

Потім Зеленський почав цитувати сам кодекс:

"В результаті перемоги великої жовтневої соціалістичної революції в нашій країні були створені необхідні передумови для розв’язання однієї з найважливіших соціальних проблем - задоволення потреби трудящих у житлі, втілюючи у життя ленінські ідеї побудови комуністичного суспільства і здійснюючи курс на підвищення матеріального та культурного рівня життя народу. Радянська держава послідовно реалізує розроблену комуністичною партією програму житлового будівництва", - зачитав президент.

Після цього Зеленський поцікавився, як сприймаються подібні тексти.

 "Як вам?...Зараз 2019 рік і це досі діючий український закон, який регулює житлові відносини. Вибачте, це – треш! І це має піти в історію", - додав президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, Конституційний суд України провів закрите засідання 20 червня, на якому розглянув законність розпуску Президентом України Володимиром Зеленським, Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?