Чому у сексі так важлива прелюдія - пояснення експерта
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Чому у сексі так важлива прелюдія - пояснення експерта

Чому у сексі так важлива прелюдія - пояснення експерта
Джерело:  24 канал

Сексолог Олексій Вілков наполеглево радить не нехтувати прелюдією у сексуальних стосунках. Він пояснює, що у широкому сенсі прелюдія означає "вступ", тобто перший період статевого акту, спрямований на поступове збільшення ступеню збудження обох партнерів. За його словами, це своєрідна еротична гра, необхідна обом партнерам – все те, що передує статевого контакту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Експерт зазначає, що фізіологічно жінка більше потребує прелюдії, ніж чоловік. Пов'язано це з більш повільним горінням жіночої пристрасті, ніж у чоловіка і надзвичайною потребою в ніжності.

"Існують жінки, для яких еротичні ласки значно важливіше статевого акту. Ласкавий дотик і погляд можуть стати початком любовної гри та привести до пристрасті й взаємного задоволення.Небажання партнера займатися прелюдією говорить про нерозуміння важливості цього процесу, про надмірний егоїзм або ненайкраще відношення до партнера. Завжди виникає проблема в парі, якщо один з партнерів не отримує бажаного, це обов'язково приводить до дисгармонії", - пояснює Вілков.

Сексолог зазначає, що іноді зустрічаються особливо темпераментні натури в силу сильної статевої конституції й вроджених особливостей, легко збуджуються без спеціальної підготовки, однак це швидше виняток із загального правила.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені знайшли ознаку ідеальних коханців. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?