Роберт Де Ніро, Стівен Кінг та інші зірки знялися у відео проти Трампа та Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Роберт Де Ніро, Стівен Кінг та інші зірки знялися у відео проти Трампа та Росії

Роберт Де Ніро, Стівен Кінг та інші зірки знялися у відео проти Трампа та Росії
Джерело:  online.ua

Кілька голлівудських зірок, в тому числі Роберт Де Ніро, Мартін Шин, Лоуренс Фішборн та знаменитий письменник Стівен Кінг знялися у ролику, в якому вони звинуватили президента США Дональда Трампа в змові з Росією. Відео опублікував портал Now This, повідомляє ONLINE.UA.

У сюжеті відео Де Ніро стверджує, що в 2016 році російський уряд «атакував демократію» Сполучених Штатів. Як заявляють інші учасники ролика, Москва розгорнула «масивну таємну операцію», щоб «допомогти Дональду Трампу стати президентом».

Знаменитості посилаються на доповідь спецпрокурора Роберта Мюллера. Визнання Білим домом відсутності необхідних аргументів для звинувачення вони називають «пропагандою» і звинувачують Трампа у брехні.

Також зірки Голівуду вказали у відео на зустріч Дональда Трампа-молодшого з російським адвокатом Наталією Весельніцькою в Trump Tower та на зв’язки з Росією колишнього радника президента Джорджа Пападопулоса.

Наприкінці відео знаменитості пригрозили Трампу кримінальною відповідальністю, тому що «ніхто – навіть президент США – не стоїть вище за закон».

Як відомо, у доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера містяться докази того, що оточення Володимира Путіна через підконтрольні структури впливало на вибори президента США у 2016 році, розміщуючи десятки тисяч фейкових повідомлень, гумористичних мемів та карикатур у соціальних мережах Фейсбук, Інстаграм та Твіттер. Для розповсюдження свого контенту росіяни створювали тисячі акаунтів, в яких їхні власники видавали себе за американців. Кампанія була направлена на підтримку кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа.

Нагадаємо, що не так давно Трамп накинувся на відомого політика з образами, назвавши його «невдахою зі сміттєвого баку».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?