Мережу вразив браслет, що б’є струмом за думки про шкідливу їжу
Категорія
Технології
Дата публікації

Мережу вразив браслет, що б’є струмом за думки про шкідливу їжу

Мережу вразив браслет, що б’є струмом за думки про шкідливу їжу
Джерело:  online.ua

Нещодавно було презентовано доволі цікавий браслет Pavlok - він буквально відбиває у людини бажання з’їсти шкідливої їжі, погризти нігті, курити та інші шкідливі речі, яких хотілося б позбутися.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Esquire.

Варто зазначити, що Pavlok вже доступний для покупки в інтернет-магазині Amazon. Чудо-браслет б'є свого господаря струмом, коли у нього виникає "заборонене бажання".

"Для цього гаджет має спеціальну кнопку, натиснувши на яку можна вдарити себе струмом, коли хочеться з'їсти щось жирне і шкідливе.Контролювати браслет можна і за допомогою спеціального додатку. Тож, якщо його власникові бракує сили волі, щоб натискати на кнопку, про це можна попросити друзів", - сказано в повідомленні.

На жаль, вартість браслету трохи кусається – 199 доларів ( 5 200 гривень).

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Apple планує випустити фітнес-браслет з функцією вимірювання кров’яного тиску. За попередньою інформацією, новітня розробка зможе підключатися до вже існуючих пристроїв Apple, стежити за показниками артеріального тиску і передавати дані на інші пристрої для аналізу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?