У Білому домі зізналися, що Трамп хоче обговорити з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

У Білому домі зізналися, що Трамп хоче обговорити з Путіним

У Білому домі зізналися, що Трамп хоче обговорити з Путіним
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп під час наступної зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним планує обговорити низку питань регіональної безпеки. Окрім того, що важливо, поговорять політики і про ситуацію в Україні. Про це повідомив високопоставлений чиновник його адміністрації, передає ONLINE.UA.

Як відомо, Трамп пообіцяв зустрітися із Путіним у межах саміту G20, який відбудеться 28-29 червня в японському місті Осака.

"Очікується, що розмова буде зосереджена, насамперед, на питаннях регіональної безпеки, у тому числі ситуації в Ірані, Україні, Сирії, на Близькому Сході", - розповідає джерело в Білому домі.

Американський чиновник також зазначив, що США планують винести на обговорення питання контролю над озброєннями та покращення двосторонніх відносин.

Нагадаємо, очільник МЗС Павло Клімкін сказав, що під час цієї зустрічі американський та російський президенти обговорять також питання звільнення полонених українських моряків

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що американський глава Дональд Трамп жорстко засудив президента Росії Володимира Путіна за дії в Керченській протоці і його подальші плани по Україні. Він заявив, що не може дозволити і допустити "певні речі", які Росія планує зробити проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?