Принц Гаррі та Меган Маркл розізлили британців: що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Принц Гаррі та Меган Маркл розізлили британців: що сталося

Принц Гаррі та Меган Маркл розізлили британців: що сталося
Джерело:  townandcountrymag

Переїзд королівського подружжя принца Гаррі та Меган Маркл неабияк розлютили частину британців. Адже лише на ремонт Фрогмор-хаус, де оселились герцог та герцогиня Сассекські, пішло більше 3 мільйонів доларів, пише ONLINE.UA з посиланням на Town & Country. Причому майже вся ця сума витрачена з державного бюджету Великої Британії.

Спочатку передбачалося, що принц Гаррі та Меган Маркл будуть жити в окремій частині Кенсінгтонського палацу, поруч з наступником престолу принцем Вільямом та його супругою Кейт Міддлтон. Однак, як кажуть обізнані джерела, Меган та Кейт не зійшлися характерами, щоб бачитися кожного дня. Тому для герцога та герцогині Сассекських була виділена окрема резиденція – історична будівля Фрогмор-хаус.

Єдиний значний недолік цього будинку полягав в тому, что він надто старий, тому потребував капітального ремонту. До того ж Меган Маркл забажала переробити фасад та змінити розташування кімнат, обладнавши окрему дитячу кімнату.

Сума, в яку принц Гаррі та Меган Маркл пообіцяли вкластися, сягала 1,5 мільйона доларів. Однак пізніше стало відомо, що їм знадобиться вдвічі більше грошей. Британців обурило, що таку значні кошти збиралися виділити з державного бюджету, адже усі ці гроші – це податки, які зібрані з громадян.

Невдоволення посилилось, коли журналісти дізналися, що герцоги Сассекські витратили власні заощадження лише на меблі, а основна частина – на ремонт були виплачені з бюджету.

Щоправда, з’явилися і ті, які виступив на захист королівського подружжя. Вони запевнили, що така сума на ремонт була просто необхідна для принца Гаррі з Меган і їхнього маленького сина, адже Фрогмор-хаус – це дуже стара будівля, яка побудувана більше сотні років тому. Велика частина стельових блоків і перекриттів були несправні. Система опалення застаріла, неефективна і не відповідала екологічним нормам.

Варто нагадати, що подружжя переїхало у Фрогмор-хаус на початку квітня, однак досі продовжує доводити своє помешкання до ідеального стану.

Нагадаємо, що не так давно принца Гаррі звинуватили в зра ді Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?