Військова прокуратура викликає на допит речницю Зеленського: що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Військова прокуратура викликає на допит речницю Зеленського: що сталося

Військова прокуратура викликає на допит речницю Зеленського: що сталося
Джерело:  Бабель

Військова прокуратура викликала на допит прессекретарку Володимира Зеленського Юлію Мендель. Речницю українського лідера чекають 26-27 червня, передає ONLINE.UA з посиланням на "theБабель".

Виклик пов’язаний із заявою Мендель про те, що на Донбасі українські військові через провокації бойовиків обстрілюють мирне населення.

Видання стверджує, що це вже не вперше прокуратура допитує речницю Зеленського. Так, минулого тижня до неї в Адміністрацію президента приходив слідчий Генпрокуратури Юрій Ковальчук, щоб поговорити як зі свідком у справі. Однак Мендель відмовилася підписати протокол допиту, аргументуючи, що він відбувався без офіційного оголошення.

Тому Ковальчук заявив, що офіційно викликає Мендель для закінчення слідчої дії.

У виданні зазначають: сама Юлія Мендель заперечила інформацію про цей виклик.

"Не знаю про повістку", – сказала речниця.

Нагадаємо, 7 червня прессекретарка Володимира Зеленського Юлія Мендель потрапила у скандал, заявивши в ефірі програми "Право на владу" на каналі "1+1", що українські військові, "потрапляючи на провокації бойовиків", обстрілюють мирне населення на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UА, речниця українського лідера Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що раніше перебувала серед тих журналістів, яких у колишнього глави держави Петра Порошенка  називали "агентами Кремля". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?