Стали відомі деталі зустрічі Трампа і Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Стали відомі деталі зустрічі Трампа і Путіна

Стали відомі деталі зустрічі Трампа і Путіна
Джерело:  online.ua

Зустріч президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трапма відбудеться в Японії 28 червня. З даною заявою виступив помічник очільника Кремля Юрій Ушаков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

 Російський чиновник наголосив, що орієнтовно зустріч розпочнеться о 14:00 за місцевим часом і триватиме близько години. Сторони будуть вести переговори в присутності делегацій, з кожної зі сторін буде по чотири - п'ять супроводжуючих, повідомив помічник президента.

"Серед обговорюваних тем, за словами Ушакова, будуть питання стратегічної стабільності, регіональні конфлікти, в тому числі в Сирії, Афганістані, в Венесуелі і в Україні. Лідери планують обговорити також іранську проблему, повідомив Ушаков. Він додав, що багато чого залежатиме від того, як президенти побудують бесіду", - сказано в повідомленні.

 Як відомо, нещодавно у Білому домі підтвердили зустріч Трампа з Путіним на саміті G20 в японській Осаці.

Варто зазначити, що перша зустріч Путіна і Трампа відбулася також на полях саміту G20 в Гамбурзі на початку липня 2017 року. Вона тривала понад дві години замість запланованих тридцяти хвилин.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Трамп виправдався за таємні зустрічі з Путіним, заявивши, що йому приховувати нічого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?