Путін розповів, коли піде з політики
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін розповів, коли піде з політики

Путін розповів, коли піде з політики
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін ухилився від прямої відповіді на питання, чи збирається він піти з посади після 2024 року, як це передбачено російською Конституцією. В інтерв’ю італійській газеті Corriere della Sera лідер РФ заявив, що «ще рано про це говорити», інформує ONLINE.UA.

«Про це поки рано говорити. Попереду ще п’ять років напруженої роботи. І при такій стрімкій динаміці, яку ми зараз спостерігаємо у світі, важко робити прогнози», – сказав Путін.

За словами російського президента, йому зараз «є чим зайнятися, в тій якості, в якій він перебуває».

Як відомо, Путін знаходиться на посаді президента Росії вже четвертий термін, хоча за Конституцією одній особі це дозволено робити лише два рази. Подовжити термін перебування на чолі країни йому дозволила хитрість з коротким президентством (2008-2012 рр.) свого давнього друга та партнера у політиці Дмитра Медведєва.

На питання журналістів, чому ж йому ніяк не вдається підняти економіку Росії, незважаючи на те, що він знаходиться при владі майже 20 років, Путін відповів, що справа «в економічних реаліях, з якими доводиться стикатися».

«Падіння або коливання цін на міжнародних ринках на традиційні товари нашого експорту: нафта, газ, метал. Безумовно, є і вплив зовнішніх обмежувачів», – виправдовувався господар Кремля.

Нагадаємо, що в інтерв’ю італійським журналістам Путін також пояснив, чого чекає від президента України Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?