Лідер партії «Слуга народу» розповів, коли завершиться війна на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Лідер партії «Слуга народу» розповів, коли завершиться війна на Донбасі

Лідер партії «Слуга народу» розповів, коли завершиться війна на Донбасі
Джерело:  interfax.com.ua

Голова політичної партії «Слуга народу» Дмитро Разумков дав власну оцінку процесу врегулювання військового конфлікту на Донбасі. За його словами, швидко завершити війну не вдасться. Про це Разумков заявив під час проведення круглому столу на тему «Нова політика в Донбасі. Відродження. Розвиток. Стабільність», повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

Разумков вважає, що процес повернення регіону є «важким», а «найстрашніше, що не всі в цьому процесі хочуть реального врегулювання».

Політик вважає, що Україна повинна в першу чергу орієнтуватися на зміну інформаційної політики, тому що інформація «вражає чи не сильніше, ніж кулі, снаряди або міни». Говорячи про це, Разумков зазначив, що більшу частину інформації жителі окупованих територій Донецької і Луганської областей отримують з російських телеканалів.

Також він позначив перші кроки своєї партії у питанні повернення Донбасу.

«Спочатку треба повернути людей ментально, після чого можливим буде перемикання на економічний розвиток територій. Території – це важливо, але території без людей, це – тільки території», – додав Разумков.

Коментуючи нещодавнє розведення бойових сил поблизу міста Станиця Луганська, перший номер виборчого списку «Слуги народу» зазначив, що сподівається на те, що цей процес буде продовжений на інших ділянках.

«Цей процес буде далі поширюватися на всю лінію розмежування, і почнеться реалізація «Мінська» в тому форматі, в якому він прописаний, і таким чином ми зможемо прийти до реального миру на Донбасі», – заявив Разумков.

Нагадаємо, що сьогодні спостерігачі ОБСЄ показали, як виглядає район Станиці Луганської після розведення сил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?