"Це вам не жарти!": Путін виступив з резонансною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

"Це вам не жарти!": Путін виступив з резонансною заявою

"Це вам не жарти!": Путін виступив з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін жорстко розкритикував вітрові електростанції, адже, на його думку, вони завдають шкоди навколишній природі. З даною заявою він виступив на "Глобальному саміті з виробництва та індустріалізації", передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Чи комфортно буде людям жити на планеті, заставленій частоколом вітряків і покритій декількома шарами сонячних батарей?" - запитав Путін присутніх.

Що цікаво, подібні джерела енергії він порівнює із "замітанням сміття під килим".

"Ось усі знають, що вітрова генерація гарна річ, але про птахів хіба згадують у цьому випадку? Скільки птахів гине", - журиться президент РФ.

Окрім того, очільник Кремля згадав про наслідки енергії вітру для черв'яків.

"Вони (вітрогенератори) так трясуться, що черв'яки виповзають із землі. Це не жарти, насправді, це серйозні наслідки застосування ось цих сучасних способів отримання енергії", - сказав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, Путін скаржиться, що Сполучені Штати не виконали частину домовленостей  щодо України, нібито досягнутих під час телефонної розмови з президентом США в 2014 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?