"Ми це скоро припинимо": Зеленський дав українцям ще одну гучну обіцянку
Категорія
Україна
Дата публікації

"Ми це скоро припинимо": Зеленський дав українцям ще одну гучну обіцянку

"Ми це скоро припинимо": Зеленський дав українцям ще одну гучну обіцянку
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що Чорнобиль необхідно показати науковцям, екологам, історикам та туристам всього світу. Про це він написав у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Маємо показати Чорнобиль світу: науковцям, екологам, історикам, туристам. На жаль, зона відчуження досі є символом корупції – силовики збирають з туристів хабарі, нелегально вивозиться металобрухт та використовуються природні ресурси... Усе це ми скоро припинимо", - пообіцяв український лідер.

 Зеленський наголосив, що 10 липня він підписав указ, який стане початком перетворення зони відчуження на одну з точок зростання нової України. За його словами,  у першу чергу буде створений "зелений коридор" для туристів та прибрані передумови для корупції.

Наразі документ не опублікований на сайті глави держави.

Нагадаємо, нещодавно глава Асоціації чорнобильських туроператорів Ярослав Ємельяненко розповів, що 10 липня сотні іноземних туристів не зможуть потрапити у 10-кілометрову зону відчуження через візит у Прип’ять президента Володимира Зеленського. За словами представника турфірм, проблема пов’язана з тим, що охорона глави держави перекрила в’їзд до Чорнобильської зони.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше директор китайської турфірми  продавав охочим тури  в Чорнобиль, але возив їх в російський Челябінськ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?