Парламентські вибори 2019: експерт зробив тривожний прогноз
Категорія
Україна
Дата публікації

Парламентські вибори 2019: експерт зробив тривожний прогноз

Парламентські вибори 2019: експерт зробив тривожний прогноз
Джерело:  24 канал

Політтехнолог Тарас Загородній стверджує, що гонитва за новими обличчями призводить до того, що ми починаємо набирати поверхових людей, які гадки не мають в чому полягає законотворча діяльність, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Нинішній склад українського парламенту важко назвати високопрофесійним. Саме тому українці й висловлюються за його тотальне оновлення. Проте, як свідчить досвід нинішньої Ради, нове – не завжди добре. Не вірю, що нові обличчя гарантуватимуть парламенту якість", – переконує експерт.

За словами Загороднього, чи то стіни парламенту негативно впливають на людей, чи статус, але за короткий час більшість з них перетворюється на ще не забутих старих. Мало кому на цій посаді вдається залишитись принциповим політиком, який працює на благо своїх виборців.

Нагадаємо, український лідер Володимир Зеленський радить виборцям бути уважнішими, аби не проголосувати на парламентських виборах за кандидата-клона, який вдає з себе висуванця від партії "Слуга народу".

Як повідомляв ONLINE.UA, лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков не вважає родинні зв’язки достатньою підставою длля виключення з виборчого списку кандидатів у депутати бізнесмена Андрія Холодова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?