Обрано найкращі Instagram публікації 2019 року
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Обрано найкращі Instagram публікації 2019 року

Обрано найкращі Instagram публікації 2019 року
Джерело:  mashable.com

Американський сайт Hootsuite склав рейтинг найкращих Instagram публікацій за перші шість місяців цього року. Як і очікувалося, лідером в ньому стала загадкова фотографія яйця.

Вона стала справжнью сенсацією соцмережі, оскільки зуміла набрати за короткий строк 53,6 мільйона лайків користувачів з усього світу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Mashable.

Фотографія звичайного курячого яйця без будь-яких пояснень була опублікована в акаунті world_record_egg. Як з’ясувалося пізніше, сторінка була усього лише рекламою трансляції чергового Супербоула (фіналу американського футболу) на стрімінговому сервісі Hulu. Тим не менш, рекорд за кількістю лайків та коментарів (понад 3,198 мільйона) був поставлений.

На другому місці виявилась фотографія набряклої ноги співачки Джессіки Сімпсон. Вона опублікувала на своїй сторінці знімок і попросила у фолловерів пораду про лікування набряку. У підсумку на пост відреагували 38 тисячами коментарів.

Завершає трійку лідерів пост американського співака Джона Ледженда, в якому він одягнений, як свій маленький син. На табличці поруч гумористично описана історія 482-місячного «малюка» Джона. Знімок з’явився на Instagram-сторінці дружини співака Кріссі Тайген.

Нагадаємо, що акторка Наталі Портман та музикант Moby нещодавно посварилися через пост в Instagram.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?