Дослідники розповіли, як проста вода може допомогти схуднути
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Дослідники розповіли, як проста вода може допомогти схуднути

Дослідники розповіли, як проста вода може допомогти схуднути
Джерело:  online.ua

Автори загальнонаціонального опитування в США, яке охопило понад 8 тисяч осіб, дійшли висновку, що люди, які мають звичку пити просту воду, не лише тримають свій організм у тонусі, а й споживають значно менше калорій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на EurekAlert.

Що особливо цікаво, люди, які не п'ють воду, замінюючи її іншими напоями, споживають в середньому на 4.5% більше калорій.

"В опитуванні брали участь переважно діти та молоді люди від 2 до 19 років. Кожен з них повідомив про свій раціон, в тому числі й про кількість страв та напоїв. Кожен п'ятий учасник опитування зізнався, що в деякі дні не випиває жодного ковтка простої води. Обробивши цю інформацію, вчені виявили, що в цій групі споживання калорій значно вище", - сказано в повідомленні.

Дослідники зауважують, що у молодих людей є звичка вгамовувати спрагу солодкими напоями, що може привести до набору ваги. Дослідження вказують на те,  що люди, які п'ють в основному воду, споживають на 9% менше калорій (приблизно на 200 калорій).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  західні дієтологи назвали продукти, які допомагають позбутися від жиру на животі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?