У Києві обстріляли з гранатомету телеканал кума Путіна
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві обстріляли з гранатомету телеканал кума Путіна

У Києві обстріляли з гранатомету телеканал кума Путіна
Джерело:  Еспресо

Сьогодні вноч, близько 4-ої години ранку невстановлені особи відкрили вогонь з ручного протитанкового гранатомету по розташованому в Києві приміщенню телеканалу «112 Україна». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Еспресо »

Як з’ясувалось, постріл влучив по вивісці телеканалу, що не завдало значної шкоди будівлі. Враховуючи, що поруч були розташовані вікна службових приміщень, нападники не мали на меті, щоб постріл гранатомету розірвався всередині будівлі.

Після обстрілу телеканалу зловмисники зникли у невідомому напрямку. Постраждалих немає. На місці працює слідча група.

Як відомо, кілька днів тому телеканал «112 Україна» анонсував показ фільму американського режисера Олівера Стоуна "Revealing Ukraine" (Відкриваючи Україну), сюжетом якого є «громадянський конфлікт» на Донбасі. Головними героями фільму стали Віктор Медведчук та президент Росії Володимир Путін.

Вчора Нацрада з питань телебачення та радіомовлення оголосила про те, що збирається здійснити моніторинг цього фільму на предмет наявності у ньому заперечень територіальної цілісності України, розпалювання в суспільстві ворожнечі, пропаганди органів держави-агресора та розповсюдження недостовірної інформації.

72-річний Олівер Стоун є відомим кінорежисером, пік слави якого припав на 80-ті роки. Протягом останніх десятиліть він послідовно виступає з антиамериканських позицій, підтримуючи у своїх фільмах авторитарні режими в різних куточках світу. Він зняв три документальні фільми про Фіделя Кастро, Уго Чавеса та фільм про Володимира Путіна.

Нагадаємо, що вчора Зеленський розповів, як буде розбиратися з Медведчуком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?