Вулиці Києва затопило після сильної зливи: вражаюче відео
Категорія
Події
Дата публікації

Вулиці Києва затопило після сильної зливи: вражаюче відео

Вулиці Києва затопило після сильної зливи: вражаюче відео
Джерело:  online.ua

У неділю Київ накрила сильна злива. Її наслідком стало підтоплення частини столичних вулиць. У зв’язку з надзвичайною ситуацією гідрослужба комунальної корпорації «Київавтодор» працювала в посиленому режимі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінці підприємства

Як зазначається, в цілому по місту працювало близько 30 бригад (понад 200 осіб). Спецтехніка використовувалась для порятунку автомобілів, які опинилися на проїжджій частині підтоплених вулиць.

За інформацією з соцмереж, найбільше постраждали вулиці в Солом’янському районі столиці (Відрадний, Чоколівка, Солом’янка).

Судячі з любительських відеозаписів, які протягом останніх годин були опубліковані в соціальних мережах, найбільше від негоди постраждав Відрадний, де, крім вулиць, деякі двори житлових будинків перетворилися на озера.

На проспекті Комарова від Відрадненського мосту і до Героїв Севастополя утворилася майже справжня річка. В районі моста Гавела припинили рух трамваї, оскільки був затоплений розворот. Також затопило район Індустріального моста та район вулиці Кудряшова.

Нагадаємо, що останнє подібне підтоплення київських вулиць було у серпні минулого року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?