Зірка YouTube "передбачила" свою смерть
Категорія
Світ
Дата публікації

Зірка YouTube "передбачила" свою смерть

Зірка YouTube "передбачила" свою смерть
Джерело:  online.ua

Відома британська YouTube-блогерка Емілі Гартрідж загинула в Лондоні в ДТП. Дівчина була збита автомобілем, коли їхала на електроскутері по трасі. Варто зазначити,що за три роки до цього вона розіграла власний похорон у телешоу, передає ONLINE.UA з посиланням на Metro.

 Зірка інтернету організувала вигаданий похорон у 2016 році. У передачі вона була описана як самотня жінка без кар'єри з нестабільним фінансовим становищем. Рідні в передачі відгукнулися про неї як про хорошу людину і розповіли, як її цінують.

Молодша сестра охарактеризувала дівчину-блогера як "добру" і зізналася, що "саме тому її так любить". Після цього сама Гартрідж зізналася, що не дуже щаслива і не надто задоволена тим, як розвивається її життя.

"У мене немає ненависті до себе, але й немає такого, щоб після пробудження я думала: "Я люблю себе", - зізналася тоді вона.

 На фейковому похороні навіть використовувалася фотографія Гартрідж біля запалених свічок.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно на 94-му році життя у Каліфорнії помер екс-президент компанії Ford і колишній голова правління корпорації Chrysler Лі Якокка. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?