ЗМІ дізналися, хто стане новим Джеймсом Бондом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ЗМІ дізналися, хто стане новим Джеймсом Бондом

ЗМІ дізналися, хто стане новим Джеймсом Бондом
Джерело:  online.ua

Нещодавно стало відомо, що відомий актор Деніел Крейг у 25 фільмі франшизи про Джеймса Бонда востаннє зіграє роль агента - після цього ЗМІ почали поширювати інформацію про введення жінок у кінокартину. Відтак, роль Бонда у тому ж 25 фільмі може виконати темношкіра актриса Лаваша Лінч, передає ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail .

Зазначається, що Лінч отримає ліцензію Бонда (кодове ім'я 007) на вбивство невідомого персонажа. Це можна буде побачити в 25-му фільмі франшизи, який наразі знімається в Італії і Великобританії. За попередніми даними, рішення ввести жінку на роль агента 007 належить сценаристці 25-го фільму про Бонда – Фібі Воллер-Брідж, відомій своїми феміністичними поглядами.

"Це сучасний "Бонд", який сподобається молодому глядачеві, але при цьому в ньому буде все, що прийнято очікувати від фільмів про Бонда. У картині будуть видовищні епізоди погонь і бійок, все такий же Бонд, але йому необхідно навчитися жити в світі #MeToo", - йдеться у повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Великій Британії померла відома актриса Юніс Гейсон, яка запам’яталася глядачам за ролями у фільмах про агента 007.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?