Зеленський розповів про резонансну ДТП свого кортежу з автобусом
Категорія
Події
Дата публікації

Зеленський розповів про резонансну ДТП свого кортежу з автобусом

Зеленський розповів про резонансну ДТП свого кортежу з автобусом
Джерело:  online.ua

Володимир Зеленський прокоментував у своєму Facebook ситуацію навколо аварії у Запорізькій області між автомобілями свого кортежу та автобусом, який перевозив дітей. Як повідомляє ONLINE.UA, президент пообіцяв, що винні у ДТП понесуть покарання.

«Що стосується ДТП у Запорізькій області – це неприпустимо. Якщо працівники УДО, які їхали на мікроавтобусі до Києва, порушили правила й будуть визнані винуватцями ДТП, їх буде притягнуто до відповідальності. І слава богу, що всі залишилися живими».

Як відомо, вчора у Запорізькій області кортеж охорони президента, який повертався у Київ з Миколаєва, потрапив у ДТП з автобусом, який перевозив дітей з місць відпочинку. За свідченнями очевидців, причиною аварії стало «підрізання» на великій швидкості. На щастя, обійшлося без постраждалих. Президента у кортежі не було, оскільки він повертався до столиці літаком.

Також Володимир Зеленський прокоментував скарги у соціальних мережах з приводу того, що він порушив обіцянку відмовитися від кортежів при пересуванні столицею. За словами глави держави, в його кортежі усього два автомобіля – той, в якому він перебуває, та автомобіль охорони. Іноді додається третій. Це не додає складнощів автомобілістам.

«Ці автомобілі зупиняються на всіх світлофорах, стоять у заторах, ніхто не вмикає «мигалок» тощо», – запевнив президент.

Нагадаємо, що нещодавно Зеленський прокоментував петицію про зменшення до 100 чоловік кількості народних депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?