FaceApp та «Гра престолів»: додаток показав, як головні герої мали б виглядати у старості
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

FaceApp та «Гра престолів»: додаток показав, як головні герої мали б виглядати у старості

FaceApp та «Гра престолів»: додаток показав, як головні герої мали б виглядати у старості
Джерело:  online.ua

В інтернеті набуває шаленої популярності новий додаток для мобільних гаджетів FaceApp. Як повідомляє ONLINE.UA, він здатен «старішати» фото людей за допомогою спеціального фільтру «віку». Тому зараз будь-хто може побачити, як він буде виглядати у старості.

Журналісти LifeStyle 24 вирішили спробувати застосувати додаток на фотографіях головних героїв відомого телесеріалу «Гра престолів». Що з цього вийшло, можна пересвідчитися у фотогалереї на цій сторінці.

Зараз до флешмобу почали долучатися тисячі українців включно з зірками шоу-бізнесу. Тому в соцмережах Instagram і Twitter з кожним днем більшає фотографій з хештегом #FaceApp, де юзери додають своїм фото кілька десятків років.

Як працює додаток FaceApp? Як запевняють розробники, цей додаток використовує технологію нейронного генерування зображення. Він має безліч фільтрів, які здатні вдосконалити обличчя людини – прибрати зморшки, або навпаки, додати їх до існуючого фото. Також можна прибрати різні дефекти шкіри – наприклад, прищі чи шрами на обличчі.

У новому оновленні FaceApp особливості популярності набула функція, за допомогою якої люди можуть накласти фільтр «вік». Додаток здатен не тільки «постарішати» обличчя, але й навпаки – зробити його молодшим. Щоправда, є й недолік: безкоштовна версія додатку діє усього лише три дні. Далі доведеться або купувати платну версію, або видаляти програму.

Нагадаємо, що завершення серіалу «Гра престолів» призвело до неочікуваних наслідків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?